ONZE MERKEN

Valma is hét merk als het gaat om kwalitatief hoogwaardige poetsproducten. Sinds 1926 stroomt het Nederlandse bloed door de aderen van Valma. Gestart in Amsterdam als eerste producent van poetsproducten gingen zij de markt op met het merk Valma.

Valma bekendheid

Valma was tot 2016 onderdeel van de wereldwijd bekende onderneming Turtle Wax. Vanaf 1 januari 2017 zijn Valma en Commandant eigendom van Service Best International. Valma staat bekend in de markt met fantastische poetsproducten in het auto-onderhoud segment. Het assortiment van Valma kenmerkt zich door tijdloze, gebruiksvriendelijke en duurzame producten. Valma is bekend geworden door de echte Valma Wash & Shine Shampoo. Deze Valma shampoo die tevens een beschermende laag achterlaat is een van de meest gebruikte auto shampoos in Nederland en België. Daarnaast zijn o.a. de Wheelclean, Plastishine en Insectfree kenmerkende Valma probleemoplossers, uiterst effectief en betaalbaar.


Valma assortiment

Het assortiment van Valma bestaat uit meer dan de eerder genoemde producten. Valma heeft voor de gehele auto een speciaal assortiment samengesteld waarbij de kwaliteit en het gemak van het poetsproduct voorop staat. Valma maakt onder andere ook een krasverwijderaar, bekledingsreiniger, en cockpitsprays met unieke Valma formules. Valma geeft de optimale conditie van uw auto weer een nieuwe dimensie.


Valma shines since 1926.

BEZOEK WEBSITE
SERVICE BEST INTERNATIONAL

Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht van Service Best International is enerzijds te vinden in een met zorg samengestelde en altijd actueel assortiment. Anderzijds komt die kracht voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton. Naast de eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken. Met uitgekiende marketing tools, schappenplannen en verkoopadviezen helpt Service Best International het verkooprendement voor u te verhogen.