ONZE MERKEN

Carpoint is een begrip in de automotive wereld. Dat is vooral te danken aan het brede, kwalitatief goede assortiment. Autoaccessoires zijn niet meer weg te denken voor de autobezitter die zich wil onderscheiden van zijn medeweggebruikers. Vooral in deze tijd waarin veel auto’s steeds meer gelijkenis vertonen, is de vraag naar extra accessoires actueler dan ooit.

Hoewel het merk Carpoint vooral bekend staat om haar autoaccessoires, hebben wij de afgelopen jaren ons assortiment ook uitgebreid met gereedschappen, aanhangwagenonderdelen en vervangingsonderdelen. U ziet; wij staan niet stil. Neem daarom gerust een kijkje in ons assortiment om op de hoogte te blijven van onze nieuwste artikelen.

BEZOEK WEBSITE
SERVICE BEST INTERNATIONAL

Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht van Service Best International is enerzijds te vinden in een met zorg samengestelde en altijd actueel assortiment. Anderzijds komt die kracht voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton. Naast de eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken. Met uitgekiende marketing tools, schappenplannen en verkoopadviezen helpt Service Best International het verkooprendement voor u te verhogen.